Strona główna / kuchnia / Grillowana kaszanka
Folię aluminiową tniemy na ok 20 cm kawałki.
Cebulę kroimy na cienkie talarki.
Na każdą folię układamy dużą łyżkę kapusty kiszonej, trzy talarki cebuli, jedną kaszankę.
Oprószamy pieprzem i przyprawami do grilla, zawijamy i układamy na grillu.
Pieczemy na rozgrzanym grillu ok 20 minut.
Poczuj smak grilla
Na naszej stronie korzystamy z Ciasteczek (tzw. pliki cookies). Dane w postaci Ciasteczek są przez nas zbierane w celu poprawy komunikatywności na stronie, co skutkuje tym, iż korzystanie z naszej strony jest dla Ciebie o wiele bardziej komfortowe. Abyśmy mogli dopasować indywidualne treści do Twoich potrzeb, tak by korzystanie ze strony było dla Ciebie prostsze i przyjemniejsze, prosimy Cię o akceptację Ciasteczek, bez zmian ustawień w zakresie prywatności.
Informujemy, iż dbamy o Twoje dane tak by były u nas bezpieczne, a zgodę możesz wycofać w każdej chwili, poprzez zmianę ustawień dotyczących Ciasteczek. Szczegóły jak to zrobić i jak zarządzać wyrażoną przez Ciebie zgodą uzyskasz w naszej Polityce prywatności.