Strona główna / kuchnia / Ser mozzarella w oliwie
Ser mozzarella kroimy w kostkę.
Do słoika wkładamy paprykę, czosnek, ser mozzarella, zioła, pieprz, oliwki. Całość zalewamy olejem lub oliwą, wlewamy sok z cytryny, dokładnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki na minimum dobę.
Przygotowany ser jest doskonały jako zimna przekąska lub składnik sałatek.
Na naszej stronie korzystamy z Ciasteczek (tzw. pliki cookies). Dane w postaci Ciasteczek są przez nas zbierane w celu poprawy komunikatywności na stronie, co skutkuje tym, iż korzystanie z naszej strony jest dla Ciebie o wiele bardziej komfortowe. Abyśmy mogli dopasować indywidualne treści do Twoich potrzeb, tak by korzystanie ze strony było dla Ciebie prostsze i przyjemniejsze, prosimy Cię o akceptację Ciasteczek, bez zmian ustawień w zakresie prywatności.
Informujemy, iż dbamy o Twoje dane tak by były u nas bezpieczne, a zgodę możesz wycofać w każdej chwili, poprzez zmianę ustawień dotyczących Ciasteczek. Szczegóły jak to zrobić i jak zarządzać wyrażoną przez Ciebie zgodą uzyskasz w naszej Polityce prywatności.