Strona główna / kuchnia / Pieczone kiełbaski
Cebulę pokrój w piórka i włóż do naczynia żaroodpornego. Dodaj ziele angielskie, liście laurowe i masło, ułóż kiełbasę białą i włóż do rozgrzanego do 160°C piekarnika na około 10 minut.
Jeśli lubisz chrzan, możesz dodać 2-3 łyżki na 2 minuty przed końcem pieczenia. Kiełbasa biała świetnie smakuje zalana ciemnym piwem.
Na naszej stronie korzystamy z Ciasteczek (tzw. pliki cookies). Dane w postaci Ciasteczek są przez nas zbierane w celu poprawy komunikatywności na stronie, co skutkuje tym, iż korzystanie z naszej strony jest dla Ciebie o wiele bardziej komfortowe. Abyśmy mogli dopasować indywidualne treści do Twoich potrzeb, tak by korzystanie ze strony było dla Ciebie prostsze i przyjemniejsze, prosimy Cię o akceptację Ciasteczek, bez zmian ustawień w zakresie prywatności.
Informujemy, iż dbamy o Twoje dane tak by były u nas bezpieczne, a zgodę możesz wycofać w każdej chwili, poprzez zmianę ustawień dotyczących Ciasteczek. Szczegóły jak to zrobić i jak zarządzać wyrażoną przez Ciebie zgodą uzyskasz w naszej Polityce prywatności.