Strona główna / kuchnia / Faszerowane roladki z cukinii
Mięso mielone połącz z bułką tartą, jajkiem i szczypiorkiem.
Dopraw przyprawą ziołową i pieprzem, dokładnie wyrób.
Cukinie podziel na krążki o wysokości około 6cm i wydrąż łyżeczką, ale nie na wylot.
Farszem wypełnij wydrążone krążki cukinii.
Grilluj 20 minut na rozgrzanym ruszcie lub usmaż.
Na naszej stronie korzystamy z Ciasteczek (tzw. pliki cookies). Dane w postaci Ciasteczek są przez nas zbierane w celu poprawy komunikatywności na stronie, co skutkuje tym, iż korzystanie z naszej strony jest dla Ciebie o wiele bardziej komfortowe. Abyśmy mogli dopasować indywidualne treści do Twoich potrzeb, tak by korzystanie ze strony było dla Ciebie prostsze i przyjemniejsze, prosimy Cię o akceptację Ciasteczek, bez zmian ustawień w zakresie prywatności.
Informujemy, iż dbamy o Twoje dane tak by były u nas bezpieczne, a zgodę możesz wycofać w każdej chwili, poprzez zmianę ustawień dotyczących Ciasteczek. Szczegóły jak to zrobić i jak zarządzać wyrażoną przez Ciebie zgodą uzyskasz w naszej Polityce prywatności.